top of page

Om oss.

PR för framtidens företag

Rydberg Comms startade med en vilja att förändra och förbättra en PR-bransch som på många sätt är fast i gamla strukturer och arbetsrutiner.

Vi är effektiva, snabbfotade och följer ständigt med i nyhetsflödet. Vi har koll på vilka journalister som är intresserade av vilka ämnen, något som ökar chanserna till publicering. Vi är på hugget och sätter ditt företag på kartan genom att få in dina talespersoner i medieflödet. Med vår hjälp kan ditt företag sätta agendan.

Två person som diskuterar PR
VD Rydberg Comms

Jenny Rydberg, VD Rydberg Comms

Med passion för PR

Vår passion är PR och kommunikation som får företag att växa. Jag som har grundat Rydberg Comms heter Jenny Rydberg och har tidigare arbetat som reporter och redaktör på några av landets största medier, såsom SVT, TT och Aftonbladet.

Efter nära tio år som journalist sadlade jag om till PR-konsult och jobbade på ett par av landets snabbast växande PR-byråer. Men jag kände att något saknades i PR-branschen, vilket ledde till att jag startade en byrå där fokus ligger på att arbeta effektivt med PR och kommunikation, där vi har en passion för att följa nyhetsflödet och för att hitta möjligheter för våra kunder att synas. Hos oss får du verkliga resultat.

Så enkelt är det

Att vara kund hos oss är enkelt. Vi använder oss av flexibla abonnemang som gör att du får ut så mycket som möjligt av din PR-budget. Vi arbetar målinriktat och effektivt för att skapa resultat som driver din affär.

Läs mer om hur vi jobbar »

PR-möte med affärskvinna

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page